Plaatsingstarief: 12 maanden € 60,-

Voor slechts 5 euro per maand bent u dus al verzekerd van een plek op Bedrijven Top 10!

Heeft u zelf geen tijd om materiaal aan te leveren voor uw pagina op Bedrijven Top 10 of weet u niet hoe u bestaande informatie van uw site afhaalt? Voor € 25,- doen wij dit voor u en hoeft u na het aanmelden zelf niets meer te doen.

Géén automatische verlenging!
(Prijs is excl. BTW)

AANMELDEN
U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Als er plaats is ontvangt u van ons een bevestigingsmail met uw klantnummer, een betaallink naar iDeal en meer informatie over de wijze van aanleveren van tekst en beeldmateriaal. Vermelding in meer dan één categorie is mogelijk indien de inhoud van iedere afzonderlijke plaatsing/pagina betrekking heeft op de specifieke categorie. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakwerkzaamheden maar wilt u ook onder ‘glazenwassers’ vermeld staan? Lever dan twee verschillende pagina’s aan, elk toegepitst op de betreffende categorie/dienst. Plaatsing in meer dan één regio is helaas niet mogelijk..
Mocht u door drukte geen gelegenheid hebben om ons op korte termijn materiaal voor uw plaatsing te leveren, dan kunt u ons machtigen een algemene pagina van uw site te gebruiken als invulling van uw pagina op Bedrijven Top 10. Uiteraard kunt u daarna nog correcties laten aanbrengen.
GRATIS RESERVEREN
Twijfelt u nog of een pagina op Bedrijven Top 10 iets voor u is, dan kunt u vrijblijvend een plaats reserveren. U betaalt hier niets voor en u komt in de categorie en regio van uw keuze te staan met uw bedrijfsnaam en woonplaats. Een reservering kunt u te allen tijde omzetten in een volledige aanmelding zolang er plaats is. Een aanmelding gaat altijd voor een reservering en kan een reservering dus ‘overschrijven’.