Bedrijven Top 10 Bedrijvensite, Vind razendsnel 10 bedrijven in uw regio! Mon, 17 Jun 2013 10:03:28 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.5.1 Telos Consult coaching | training /coach-nijmegen/ /coach-nijmegen/#comments Mon, 17 Jun 2013 09:04:01 +0000 jolande /?p=3484 Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken…..    Confusius

Telos Consult, uw coach in Nijmegen biedt een scala aan diensten op het gebied van re-integratie, outplacement, coaching en training. De uitspraak van Confusius spreekt ons erg aan. Als mensen werk doen dat bij hen past, levert dat zowel voor werknemer en werkgever aantoonbare voordelen op. Plezier in het werk, meer energie, meer creativiteit, een hogere arbeidsproductiviteit, een grotere betrokkenheid en minder arbeidsverzuim. Dit gunnen wij elke werkgever en werknemer. Het is onze missie en ambitie om ons hiervoor gepassioneerd in te zetten. Daar krijgen wij namelijk weer heel veel energie van.
.
Het Griekse woord Telos staat vrij vertaald voor het doel waar de mens zich op richt. En dat is het leidende principe waar Telos Consult voor staat. Bij alle re-integratie- en arbeidsvraagstukken onderzoekt uw  Coach Nijmegen Telos Consult eerst met de opdrachtgever en/of cliënt naar welk doel gestreefd wordt. Belangrijk daarbij is dat alle partijen een open houding hebben, zich vertrouwd voelen en het gezamenlijk willen doen. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door een team waarin verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Deskundigheid op de verschillende terreinen leidt tot een compleet pakket van diensten die elkaar aanvullen waar nodig en die er voor zorgen dat werknemer en werkgever optimaal ondersteund worden bij de oplossing. Vertrouwen, een open houding en een no-nonsense mentaliteit zijn kenmerkend voor de bijna ambachtelijke manier van werken van Telos Consult. In een sfeer van gelijkwaardigheid en betrokkenheid worden immers de beste resultaten behaald.

]]>
/coach-nijmegen/feed/ 0
Webkompaan: webdesign en websiteonderhoud Tilburg /webdesign-tilburg-webkompaan/ /webdesign-tilburg-webkompaan/#comments Sat, 15 Jun 2013 11:07:32 +0000 admin /?p=16151

 

Webkompaan Tilburg levert webdesign en websiteonderhoud op maat, helder, duidelijk en to the point. Klanten van Webkompaan zijn zzp-ers en kleine tot middelgrote bedrijven die binnen Tilburg maar ook ver daarbuiten, op zoek zijn naar een compagnon op het web. Een bedrijf dat niet alleen maar een website kan bouwen, maar daarbij en daarnaast ondersteuning voor de aanwezigheid van het bedrijf op het internet. Daarbij horen SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, (web)redactie en social media ondersteuning.

Webkompaan blijft meedenken waar nodig, maar zorgt er tevens voor dat een bedrijf in principe ook zelf het onderhoud kan blijven doen aan de website.

Voor webdesign in Tilburg of websiteonderhoud kunt u terecht bij Webkompaan in allerlei prijsklasses. Vanaf € 350,00 voor een eenvoudige website, tot uitgebreide websites met maandelijks onderhoud. Ook kan Webkompaan fotografie en tekst verzorgen en werken wij waar nodig samen met andere vormgevers, progammeurs en tekstschrijvers.

Geïnteresseerd in een website door Webkompaan Tilburg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en/of offerte.

]]>
/webdesign-tilburg-webkompaan/feed/ 0
Kinderfeestjes Zundert /kinderfeestjes-zundert/ /kinderfeestjes-zundert/#comments Tue, 11 Jun 2013 07:13:12 +0000 jolande /?p=2449 Hier kan ook uw bedrijf staan. Als er gezocht wordt op Kinderfeestjes Zundert zal u goed gevonden worden door zoekmachines als Google.

 

]]>
/kinderfeestjes-zundert/feed/ 0
Frederique Paardekooper Fotografie /fotograaf-den-haag-frederique-paardekooper/ /fotograaf-den-haag-frederique-paardekooper/#comments Wed, 29 May 2013 08:36:28 +0000 jolande /?p=3603

Fotograaf Den Haag, Frederique Paardekooper Fotografie is gespecialiseerd in Familie, Food en Huwelijksfotografie.

Of u nu een gezinsfotoshoot op het strand, uw bolle buik, baby, culinaire foto’s voor uw website of de huwelijksdag wilt laten fotograferen, Frederique doet het allemaal met veel enthousiasme.

 

Om een indruk van haar werk te krijgen en de mogelijkheden, kunt u kijken op www.FrederiquePaardekooper.nl

Laat weten waar u naar op zoek bent en Frederique kijkt mee naar de mogelijkheden.

 

]]>
/fotograaf-den-haag-frederique-paardekooper/feed/ 0
ALL CLEAR Glazenwassers & Schoonmaakbedrijf /glazenwasser-kerkrade-all-clear/ /glazenwasser-kerkrade-all-clear/#comments Wed, 29 May 2013 07:35:01 +0000 jolande /?p=3687 ALL CLEAR Glazenwassers & Schoonmaakbedrijf

Voor bedrijven en particulieren
Kwaliteit voor een redelijke prijs
Vraag een vrijblijvende offerte aan
06-226 799 54

 

Diensten

Glazenwasser Kerkrade ALL CLEAR maakt vrijwel alles voor u schoon. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

- Ramen en kozijnen buiten en binnen
- Rolluiken en rolluikbakken
- Verweerdheid (b.v. zwarte of groene strepen) op rolbakken, hout en kunstof kozijnen verwijderen. Daarna zijn ze weer als nieuw.
- Plaatwerk en trespa
- Serres en overkappingen
- Veranda’s
- Dakkapellen
- Verfspatten en stickers op glas verwijderen
- Dakgoten leeghalen
- Lichtkoepels schoonmaken
- Garagedeuren schoonmaken
- Flats ramenwassen
- Terrassenreiniging
- Gevelreiniging
- Oplevering
- Vloeronderhoud
- Tapijtenreiniging
- Kantooronderhoud
- Interieurverzorging
- Gebouwenservice
- E.a.

Korting bij het aanbrengen van klanten.

Winkel

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Kerkrade ALL CLEAR verkoopt professionele schoonmaakmiddelen en materialen.

ALL CLEAR
Glazenwassers & Schoonmaakbedrijf
Sint Leonardusstraat 19
6464 AJ Kerkrade
Allclear.yolasite.com
johnkreuk@hotmail.com
06-226 799 54
045-545 34 31
Fax 045-545 34 31

K.v.K. nr. 14096800 0000
Btw nr. NL187921428B01
Bankrekening nr. 3768.07.024 t.a.v. J.V. Kreuk

]]>
/glazenwasser-kerkrade-all-clear/feed/ 0
Verkeersschool Lucardi /rijschool-amsterdam-lucardi/ /rijschool-amsterdam-lucardi/#comments Tue, 28 May 2013 09:03:13 +0000 jolande /?p=16131 Deze plaats op Bedrijven Top 10 is gereserveerd voor Rijschool Amsterdam, Verkeersschool Lucardi.

Deze reservering kan te allen tijde omgezet worden in een volledige aanmelding zolang er plaats is. Een aanmelding gaat altijd voor een reservering en kan deze reservering dus ‘overschrijven’.

]]>
/rijschool-amsterdam-lucardi/feed/ 0
CompuSenior Computercursussen /computercusus-tilburg-compusenior/ /computercusus-tilburg-compusenior/#comments Tue, 28 May 2013 08:16:59 +0000 jolande /?p=3662 Veel senioren worden geconfronteerd met het feit dat ze geen of onvoldoende kennis hebben van computers. Een aantal van hen is op latere leeftijd, via het werk, in aanraking gekomen met de PC. Sommigen zijn na hun pensionering door zelfstudie, vaak met hulp van vrienden en kennissen, enigszins vertrouwd geraakt met de computer. Diegene die niet tot eerder genoemde groepen behoort, ervaart dat het ontbreken van deze kennis en kunde hen op achterstand zet in de maatschappij. Steeds meer overheidsdiensten en zorginstellingen stellen hun diensten en service beschikbaar via het internet. De vrees om de PC stuk te maken als een verkeerde knop wordt ingedrukt weerhoudt velen ervan om de eerste stappen op het digitale pad te zetten.

CompuSenior wil deze groep uit dit isolement halen en heeft speciaal voor senioren computercursussen ontwikkeld. Deze cursussen worden in de regio Tilburg gegeven, in kleine groepen van maximaal 6 cursisten zodat er individuele aandacht voor de cursist is. Daarnaast gaat het in deze cursussen niet om maximale kennisoverdracht maar om optimale kennisoverdracht: functies en mogelijkheden die niet of nauwelijks worden gebruikt worden niet behandeld, daardoor blijft er voldoende tijd over om dieper op de belangrijke zaken in te gaan.

CompuSenior geeft 3 computercursussen:
Snuffelcursus – ideaal voor beginners, 3 lessen van elk 2 uur.
Basiscursus – voor senioren met enige computerervaring, 6 lessen van elk 2 uur.
Vervolgcursus – bestaat uit losse modules van 6 lessen van 2 uur. De modules zijn: Ontdek internet (Vervolg), Ontdek Facebook, Ontdek Internetbankieren (Rabobank), Ontdek Skype (telefoneren via internet), Ontdek de Tablet.

]]>
/computercusus-tilburg-compusenior/feed/ 0
Pianiste Marieke Duin /pianisten-hoorn/ /pianisten-hoorn/#comments Fri, 24 May 2013 11:38:07 +0000 jolande /?p=3649 Pianiste

Bent u op zoek naar toegankelijke, betaalbare en sfeervolle (achtergrond)pianomuziek in elke stijl? Een van de Pianisten Hoorn en omgeving, Marieke Duin heeft veel ervaring als pianiste en heeft een professionele opleiding genoten. Een greep uit de mogelijkheden zijn optredens bij een Bruiloft,  Verjaardagsfeest, Te gekke party, Jubileum, Bedrijfsfeest, Partij

 

Zij speelt nummers van onder andere Adele – Alicia Keys – Anita Baker – Anouk – Billy Joel – Blöf – Burt Bacharach – Caro Emerald – Carole King – Chaka Khan – Christopher Cross – Counting Crows – Elton John – Eva Cassidy – Frans Halsema – Ilse de Lange – Jamie Cullum – Karin Bloemen - Keane – Kelly Clarkson – Laura Jansen – Marco Borsato – Michael Buble – Paul de Leeuw – Racoon – Randy Crawford – Stevie Wonder – Sting – T, rijntje Oosterhuis en vele anderen en indien u dit wenst is de combinatie piano/zang ook mogelijk.

Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, uiteraard kan zij op aanvraag geluidsfragmenten toesturen. Prijs is altijd in overleg en Marieke is werkzaam in heel Nederland, voor meer informatie kunt u bellen naar 06 48365159 of mailen naar info@mariekeduin.nl of neem een kijkje op www.mariekeduin.nl.
Graag tot ziens!

]]>
/pianisten-hoorn/feed/ 0
Aannemer Leiden /aannemer-leiden/ /aannemer-leiden/#comments Thu, 23 May 2013 12:58:50 +0000 admin /?p=16114 Zoals u ziet komen personen, die zoeken naar aannemer Leiden , op deze pagina terecht. Op deze pagina uw bedrijf promoten is mogelijk voor u, en dit zal zeker voordelig uitpakken. Mensen die op zoek zijn naar aannemer Leiden komen hier terecht en zien uw advertentie met als gevolg dat zij op uw pagina terecht komen. Dit heeft als gevolg dat er gerichte potentiële klanten op uw pagina belanden en dit zal zonder twijfel uw inkomsten verhogen.

Als aannemer Leiden bent u aan het goede adres als u op Bedrijven Top 10 adverteert. Voor weinig geld adverteert u als aannemer Leiden al op Bedrijven Top 10, zeker rekening houdende dat er per regio slechts 10 bedrijven kunnen adverteren. Ook uw bedrijf kan vandaag nog een eigen pagina op Bedrijven Top 10 verkrijgen, meld u vandaag nog aan! Met een eigen webpagina op Bedrijven Top 10 kunnen uw klanten gemakkelijk kiezen tussen u en slechts negen andere aannemer Leidens. Op Bedrijven Top 10 kunt u zoveel vermelden als u wilt op een eigen pagina of we kunnen de klant door verwijzen naar uw eigen website.

Om goed gevonden te worden reserveert een aannemer Leiden natuurlijk met een eigen webpagina op Bedrijven Top 10. Adverteren op Bedrijven top 10 is zeer voordelig daar er maar 10 bedrijven per regio te zien zullen zijn voor de potentiële klant. Meteen aanmelden en u bent vandaag zeker van een plaats op BT10. Met een eigen webpagina op Bedrijven Top 10 kunnen uw klanten gemakkelijk kiezen tussen u en slechts negen andere aannemer Leidens. Op Bedrijven Top 10 kunt u zoveel vermelden als u wilt op een eigen pagina of we kunnen de klant door verwijzen naar uw eigen website.

Indien u een aannemer Leiden bent, bestaat de mogelijkheid om op deze pagina een advertentie te zetten. Tegenwoordig is het als bedrijf noodzakelijk dat u te vinden bent door gebruik van het internet. Klanten werven voor uw bedrijf is mogelijk tegen zeer lage kosten. Mensen die op zoek zijn naar aannemer Leiden zullen via deze pagina bij uw onderneming terecht komen. Op deze manier te werk gaan kan dus een goede actie zijn om nieuwe klanten te vinden voor uw bedrijf.

]]>
/aannemer-leiden/feed/ 0
Aannemer Leeuwarden /aannemer-leeuwarden/ /aannemer-leeuwarden/#comments Thu, 23 May 2013 12:57:26 +0000 admin /?p=16112 Het laten plaatsen van een advertentie hier is mogelijk indien u een aannemer Leeuwarden bent. Op het moment is het zeer belangrijk om uw bedrijf op het internet vindbaar te maken. Het is nu de beste werkwijze om klanten te vinden tegen zo laag mogelijke kosten. Personen die op zoek zijn naar aannemer Leeuwarden Tilburg zullen via deze pagina bij uw bedrijf terecht komen. Uw advertentie bij ons laten plaatsen, kan dus voordelig zijn voor uw bedrijf.

Goed dat u geïnteresseerd bent in Bedrijven Top 10 en u zult hier als aannemer Leeuwarden goed gevonden worden. Adverteren op Bedrijven top 10 is erg aantrekkelijk daar er slechts 10 bedrijven per regio te zien zullen zijn voor de zoekende klant . Vandaag aanmelden op Bedrijven Top 10 betekent vandaag nog een eigen pagina. Bedrijven Top 10 is een vakkundige bedrijven site waar u als aannemer Leeuwarden goed gevonden zal worden tussen maar 9 andere bedrijven en waar alle aannemer Leeuwardens een eigen profiel pagina krijgen. Door een inschrijving op Bedrijven Top 10 vergroot u als aannemer Leeuwarden uw kansen om beter gevonden te worden daar uw klanten direct op uw eigen pagina op BT10 komen of doorverwezen worden naar de bestaande website van uw bedrijf.

Om snel gevonden te worden adverteert een aannemer Leeuwarden natuurlijk met een eigen pagina op BT10. Adverteren op Bedrijven top 10 is erg aantrekkelijk daar er slechts 10 bedrijven per regio te zien zullen zijn voor de zoekende klant . Vandaag aanmelden op Bedrijven Top 10 betekent vandaag nog een eigen pagina. Bedrijven Top 10 is een vakkundige bedrijven site waar u als aannemer Leeuwarden goed gevonden zal worden tussen maar 9 andere bedrijven en waar alle aannemer Leeuwardens een eigen profiel pagina krijgen. Door een inschrijving op Bedrijven Top 10 vergroot u als aannemer Leeuwarden uw kansen om beter gevonden te worden daar uw klanten direct op uw eigen pagina op BT10 komen of doorverwezen worden naar de bestaande website van uw bedrijf.

U bent op zoek naar een aannemer Leeuwarden bij u in de buurt. Of heeft u zelf een bedrijf en is uw bedrijf actief in de branche van aannemer Leeuwarden? En bent u geïnteresseerd uw bedrijf en uw vakkennis meer bekendheid te geven via internet? Dan bent u bij Bedrijven Top 10 op de juiste plek. Voor u als klant vindt u eenvoudig een aannemer Leeuwarden die bij u past. Als bedrijf kunt u zichzelf binnen het vakgebied aannemer Leeuwarden promoten bij uw potentiële klanten. Omdat er niet meer dan 10 bedrijven zijn in de sector aannemer Leeuwarden bent u verzekerd van aandacht voor uw onderneming.

]]>
/aannemer-leeuwarden/feed/ 0