Nieuws van Bedrijven Top 10

maandag 6 augustus, 2012

Gedurende de maanden augustus en september geen opmaakkosten!

Gedurende de maanden augustus en september geen opmaakkosten! Wanneer u besluit in deze maanden uw bedrijf aan te melden op Bedrijven Top 10, worden geen opmaakkosten in rekening gebracht. Normaal gesproken heeft u na aanmelding de keuze uit zelf aanleveren van tekst en beeldmateriaal(geen extra kosten), of ons dit werk laten doen door alle benodigde informatie van uw site af te halen. Hier rekenen we normaal gesproken € 25,00 voor, maar gedurende de maanden augustus en september doen we dit helemaal gratis voor u. Dat bespaart u tijd én kosten!

Meld u dus nu voor een jaar aan op Bedrijven Top 10 voor slechts € 60,00 en verzeker u van een van de maximaal 10 plaatsen in uw categorie en regio!

woensdag 9 november, 2011

ZZPkortingskaart.nl

De website www.ikwordzzper.nl biedt haar leden een flinke korting aan op een plaats op Bedrijven Top 10. Via de website zzpkortingskaart.nl kunnen leden maar liefst 50% korting krijgen op het abonnementsgeld van het eerste jaar. Een mooie gelegenheid voor nieuwe starters om zich nog eens extra te kunnen profileren op het internet.

Klik hier voor de kortingspagina.

donderdag 29 september, 2011

MKB – Amsterdam vindt BT10 een betrouwbaar alternatief

Na Netwerk Midden-Brabant ziet ook MKB – Amsterdam in Bedrijven Top 10 een betrouwbaar alternatief voor de vele bedrijvensites in Nederland. Deze ondernemersvereniging voor het midden- en kleinbedrijf in Amsterdam behartigt de belangen van Amsterdamse ondernemers en richt zich daartoe primair tot de gemeente (bestuur, politiek, diensten, ambtenaren) en stedelijke organisaties die bepalend zijn voor het ondernemersklimaat (zoals schoolinstellingen, arbeidsinstanties, politie, justitie, et cetera). Doel is om het overheidsbeleid zo te beïnvloeden dat ondernemers in Amsterdam optimaal kunnen presteren. Vanzelfsprekend werkt men daarbij samen met andere bedrijfslevenorganisaties en probeert men waar mogelijk de deelnemende bedrijven te ondersteunen op het gebied van netwerken en zichzelf beter zichtbaar te maken naar de consument. In verband met dit laatste doet MKB – Amsterdam nu al haar leden een kennismakingsaanbieding toekomen voor Bedrijven Top 10.

Klik hier voor de website van MKB – Amsterdam

woensdag 21 september, 2011

Netwerk Brabant kiest voor BT10

Netwerk Brabant is een van de grotere bedrijvenplatforms in Brabant en daarbuiten en telt inmiddels al zo’n 900 leden: ‘Netwerk Brabant brengt ondernemers met elkaar in contact die gevoelsmatig met elkaar verbonden zijn én zakelijk iets willen bereiken. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en warm, waardoor een sfeer ontstaat waarin zakendoen en gezelligheid voor elke ondernemer – groot, klein, startend, toonaangevend, dienstverlenend, producerend, traditioneel, kunstzinnig of eigenzinnig – samen gaan. Zo brengt Netwerk Brabant verbindingen tot stand, die vooralsnog voor onmogelijk werden gehouden.’

Netwerk Brabant biedt al haar leden een kennismakingsaanbieding aan op Bedrijven Top 10. Voor Bedrijven Top 10 is dit een erkenning dat BT10 meer is dan zomaar een nieuwe website voor bedrijven. Ook Bedrijven Top 10 kiest voor een laagdrempelige en persoonlijke benadering voor wat betreft het met elkaar in contact brengen van bedrijf en consument waarbij met name het maximum van 10 plaatsen per bedrijfstak en regio dé manier is voor een bedrijf om zichzelf in de schijnwerpers te kunnen zetten.

Klik hier voor de website van Netwerk Brabant

donderdag 15 september, 2011

Reserveer uw plaats op Bedrijven Top 10

Bedrijven die wellicht nog twijfelen of een plaatsing op Bedrijven Top 10 iets voor hen is, kunnen vanaf vandaag hun plek op BT10 reserveren. Reserveren houdt in dat een bedrijf op de pagina van de gewenste categorie komt te staan met bedrijfsnaam en woonplaats. Een reservering kan vervolgens te allen tijde omgezet worden in een definitieve aanmelding. Echter, omdat er per regio slechts tien plaatsen beschikbaar zijn, zal een betaalde aanmelding altijd de plaats kunnen innemen van een gratis reservering.

De wijze van aanmelden is hetzelfde. U meldt zich aan via het formulier op de aanmeldpagina en vult daarbij al uw gegevens in. Bovenaan het formulier geeft u middels een kruisje aan of u kiest voor de aanmelding van 60 Euro per jaar of een gratis reservering. Wanneer u na verloop van tijd besluit uw reservering om te zetten in een aanmelding dan volstaat het om dit aan ons kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar aanmelden@bt10.nl.

donderdag 1 september, 2011

Nu ook restaurants op Bedrijven Top 10!

Bedrijven Top 10 heeft op veler verzoek besloten ook restaurants te plaatsen. Per regio zullen dus in de toekomst ook 10 restaurants getoond worden. Het is vanzelfsprekend dat er per regio bijvoorbeeld geen 10 Chinese Restaurants of 10 Pizzeria’s te zien zullen zijn.

We gaan er voor zorgen dat de klanten een zo breed mogelijk aanbod krijgen, dus restaurants die zich aanmelden moeten er rekening mee houden dat wie zich het eerst aanmeldt de grootste kans heeft om geplaatst te worden.

zondag 28 augustus, 2011

Non-profit instellingen gratis op BT10

Non-profit instellingen kunnen gratis een plek krijgen op Bedrijven Top 10. In eerste instantie gaat het dan om instellingen of verenigingen die mede lokaal opereren, zoals bijvoorbeeld een dierenasiel of een stichting voor natuurbehoud of kledinginzameling.

Wilt u zichzelf aanmelden, vermeld dan bij ‘Opmerkingen’ onder welke categorie u het liefst zo willen staan. Deze maken we dan graag voor u aan. Na ontvangst van uw aanmelding nemen we contact met u op en zullen we u vragen naar een kopie van uw inschrijving en registratie als non-profit instelling.

dinsdag 9 augustus, 2011

Bedrijven Top 10: Voor bedrijven en consumenten

Sinds 21 juni 2011 is de website van Bedrijven Top 10 online. Bedrijven Top 10 is een totaal nieuw platform waar bedrijven en consumenten elkaar makkelijk en snel kunnen vinden. Geen zoeken via postcodes of afstanden en een zoekactie leidt niet tot een enorme hoeveelheid namen en links waar zowel de consument als het bedrijf niet bij gebaat is. Daarnaast krijgen bedrijven volop de ruimte om zichzelf te presenteren op de manier die hun schikt. Zakelijk of juist heel persoonlijk, kort en krachtig of heel uitgebreid.

Klik hier als u zich meteen wilt aanmelden.

Twitter Facebook RSS